relatietherapie

Heb je het gevoel vast te zitten in een relatie waar je nog weinig positieve kanten aan ziet ?
Misschien heb je het gevoel dat jullie naast elkaar leven ?

Het kan ook zijn dat je je helemaal niet begrepen voelt door je partner… Of begrijp jij zelf jouw partner niet en vraag je je constant af waarom deze nu zus of zo reageert?

Of voel je je helemaal niet meer gelukkig in je relatie maar ben je machteloos om er iets aan te doen?…Misschien voel je je moe en uitgeblust , of ronduit depressief door de hele situatie ?

Of ben je eerder rusteloos en heb je het gevoel dat je constant op zoek bent naar antwoorden ?

Lijkt alles een beetje uitzichtloos? Zie je nog weinig positieve punten? Lijkt alles een sleur geworden?

Dan is het inderdaad tijd voor relatietherapie.

Ik help namelijk mensen zoals jij met het terugvinden van de liefde in de relatie. We zoeken samen naar een nieuwe start. Eventueel met je partner erbij.

Als relatietherapeut heb ik gehoor voor jullie verzuchtingen, probeer ik samen met jullie de negatieve punten te ontdekken en te ontwarren. Jullie zijn gaandeweg jezelf kwijtgeraakt in de relatie.

We zoeken weer naar elk individu zodat jullie gaandeweg inzicht te krijgen in elkaar , inzichten in wat er fout gelopen is.

Welke druppel heeft de emmer doen overlopen? En welke emmer is dat dan ? En hoe geraakt die leeg?

Bij mij kom je voor gesprekstherapie. Ik werk volgens de principes van dr. Sue Johnson (Emotionally Focused Therapy for couples) , vaak gekend door haar boek “Houd me vast”.

Volgens onderzoeken wordt de relatie hersteld in 75% van de gevallen. De verbondenheid tussen de partners wordt veel sterker en het seksleven verbetert aanzienlijk. Vaak is een slabakkend seksleven een teken dat de relatie niet meer goed zit of dat een partner niet meer goed kan functioneren.

Een relatie is maar goed wanneer er een evenwicht kan gecreëerd worden tussen de nood aan verbondenheid en de nood aan individualiteit, wanneer elke partner zichzelf gewaardeerd en geliefd voelt in de relatie.

Relatietherapie is een zoektocht, maar je staat er in elk geval niet alléén voor…

Klik hier voor het contactformulier

cropped-handen-zw-w1.jpg