BERICHTEN

2583772937_b209546326

Hallo , welkom op mijn blog

De wereld van de psychotherapie verschilt niet van ons werkelijke leven. Het is alleen een andere kijk op wat er zich in het leven aandient. We zijn het immers al een hele tijd gewoon om te focussen op “denken” .  Meestal denken we echter in hetzelfde patroon , waardoor we tot telkens dezelfde conclusies komen. Deze zijn zelfs gekleurd door hoe ons verleden is geweest.

Ik wil hier op deze blog wat losse sprokkels verzamelen die een ander kijk kunnen zijn op wat we gewoon zijn. Inzicht is immers belangrijk. Het is een eerste stap tot werkelijk nog beter functioneren en groeien als persoon.

Deze berichten zullen gaan over psychotherapie, rouwen en verwerkingsprocessen in het algemeen, en relaties en wat er allemaal bij komt kijken.

Ook opleidingen die ik via de AIHP doorgestuurd krijg zul je hier vinden.

Klik op deze onderverdeling :

THERAPIE

THERAPIE

ROUWEN

ROUWEN

RELATIE

RELATIE

OPLEIDINGEN

OPLEIDINGEN